Σοφία Νάτσιου «Χωρίς αφέντες»


Σοφία Νάτσιου
«Χωρίς αφέντες»



natsiou Σε απόλυτα δημιουργική φάση βρίσκεται η Θεσσαλονικιά συνθέτρια, Σοφία Νάτσιου, η οποία κυκλοφόρησε στις αρχές του 2016 την τρίτη δισκογραφική της δουλειά - σε μουσική δική της και στίχους του Πόλυ Κυριάκου - με τίτλο «Χωρίς αφέντες» από την εταιρία ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ PRODUCTIONS. Πρόκειται για έναν δίσκο γεμάτο τραγούδια και ποίηση, έμπνευση, θυμό, έρωτα και ελπίδα, αλλά χωρίς φόβο και κυρίως «χωρίς αφέντες».

Από το άλμπουμ έχουν ήδη ξεχωρίσει τα «Παραμύθια» με ερμηνεύτρια την Φωτεινή Βελεσιώτου και το ομότιτλο κομμάτι του δίσκου με τη φωνή της Λιζέτας Καλημέρη.

Είχε προηγηθεί, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2015, το «Φιλί στο στόμα», με το οποίο ουσιαστικά η συνθέτρια μας ξανασυστήθηκε, καθώς είχε μεσολαβήσει μία πενταετία από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, «Απόψε». Το άλμπουμ περιέχει έντονα στοιχεία από την παράδοση και τη λαϊκή μουσική, με την Κατερίνα Δούκα στην ερμηνεία των κομματιών.

Η Σοφία Νάτσιου έδειξε από μικρή ηλικία την αγάπη και την κλίση της στη μουσική: με σπουδές στην κλασική και βυζαντινή μουσική, στράφηκε αργότερα προς το λαούτο, με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά την τελευταία δεκαετία.

Παράλληλα, διευθύνει χορωδίες παραδοσιακές αλλά και τετράφωνες στην πόλη της Θεσσαλονίκης στην οποία δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά, συμμετέχοντας σε διάφορα σχήματα.

Η Θεσσαλονικιά συνθέτρια έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της έντεχνης μουσικής σκηνής, όπως ο Παντελής Θαλασσινός, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Βασίλης Λέκκας, η Αρετή Κετιμέ, η Dilek Koc, η Εύη Σιαμαντά, η Κατερίνα Δούκα και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η Σοφία Νάτσιου συνεργάζεται αυτόν τον χειμώνα με τον Βασίλη Λέκκα και πραγματοποιούν εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα!

Δισκογραφία:
2010: «Απόψε»
2015: «Φιλί στο στόμα»
2016: «Χωρίς αφέντες»
Facebook: Σοφία Νάτσιου





 
Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

-> Νατάσσα Μποφίλιου - Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Θέατρο Γης
-> Ο Γιάννης Γεωργιλάς Live στο «Καφωδείο Ελληνικό»
-> Η Ιουλία Καραπατάκη στο Θέατρο «Καστράκι» Γρεβενών
-> Γιάννης Χαρούλης - Καλοκαίρι 2023 - Πρόγραμμα Συναυλιών
-> Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Συναυλίες Καλοκαίρι 2023
-> 2ο Φεστιβάλ Πορτίτσας από τις 17 έως τις 23 Ιουλίου 2023
-> Αλκίνοος Ιωαννίδης - Τετάρτη 14 Ιουνίου στο Θέατρο Δάσους
-> Μίλτος Πασχαλίδης - Παρασκευή 9 Ιουνίου στο Θέατρο Δάσους
-> Πυξ Λαξ - Περιοδεία Καλοκαίρι 2023 - Πρόγραμμα Συναυλιών
-> Γιώτα Νέγκα - Παρασκευή 16 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών
-> Τάνια Τσανακλίδου και Φώτης Σιώτας στη Μονή Λαζαριστών!
-> Η Γεωργία Νταγάκη στο BeerFest το Σάββατο 13 Μαΐου
-> 10ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας - Από 4 έως 6 Αυγούστου 2023
-> «Η Σιωπή ν ακούσουμε συναντάει τον Άγριο Άνεμο» στη Ζώγια
-> Ο Κώστας Μυλώσης στο Μύλος Club την Παρασκευή 21 Απριλίου
 
Sohos FM Live!

Sohos FM Live!


listen-live

Ακούστε ζωντανά

html5mplaywplayrplayqtplay

 
  sohosfm.gr web
Σοχός
Σοχός Θεσσαλονίκης

sochos
Όλα γύρω από τον Σοχό Θεσσαλονίκης
 
facebooktwitteryoutubeinstagram
Sohos FM - Mobile Apps
googleplay
itunes
Δωρεάν διαθέσιμα σε:
Google Play Store & iTunes App Store
 
up
Σύνθεση σελίδας σε: 0.03 δευτερόλεπτα