Μάγδα Βαρούχα - Να ξερα που κοιμάσαι

Μάγδα Βαρούχα - Να 'ξερα που κοιμάσαι
feat. Έτερονήμισυ


magda-varouchaΗ Final Touch ξεκινά τη συνεργασία της με τους Έτερονήμισυ, μια μουσική ομάδα με πολύ ενδιαφέρουσα πορεία και συνεργασίες με ηχηρά καλλιτεχνικά ονόματα.

Στο μουσικό τους ταξίδι αυτό, οι Έτερονήμισυ μας εισάγουν με ένα υπέροχο τραγούδι που πλαισιώνεται από την βελούδινη φωνή της Μάγδας Βαρούχα.

Το single με τίτλο «Να ‘ξερα που κοιμάσαι» σε στίχους του Σπύρου Μέντη είναι ένα ιδιαίτερα μελωδικό τραγούδι, με ήχους που παντρεύουν το σύγχρονο με την ελληνική παράδοση.

Η Μάγδα Βαρούχα ερμηνεύει με τρόπο μαγευτικό το μελαγχολικό αυτό τραγούδι, βάζοντας το δικό της στίγμα σε μια πολύ ιδιαίτερη σύνθεση.

Η Μάγδα Βαρούχα θα βρεθεί στη σκηνή του Passport (Κεραμεικού 58, Κεραμεικός) για μια βραδιά γεμάτη μουσικές εκπλήξεις, μεθαύριο, Σάββατο 20 Μαΐου.

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα

Η Μάγδα Βαρούχα γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1990 λίγο έξω από την Αθήνα. Μεγάλωσε στο Καπανδρίτι και ζει εκεί μέχρι σήμερα. Φοίτησε στο ΤΕΙ Αθηνών και πήρε πτυχίο στο marketing.

Στα δεκαπέντε της χρόνια αρχίζει μαθήματα φωνητικής μιας και από πολύ μικρή ηλικία φαίνεται η «αδυναμία» της στη μουσική.

Το 2010, στο δρόμο της έρχεται ο Αλέξανδρος Χατζής ο οποίος θα την ξεχωρίσει αμέσως και έτσι θα ξεκινήσει μια υπέροχη συνεργασία και φιλία η οποία κρατάει μέχρι και σήμερα. Το καλοκαίρι του 2012 θα βρεθεί στην ίδια σκηνή και με τον Κώστα Χατζή στα πλαίσια μια σειράς συναυλιών και με τον τρόπο αυτόν, για τη Μάγδα, αρχίζουν όλα. Η μουσική γίνεται ζωή της, και η ζωή, μουσική.

Στην δισκογραφία μπήκε επίσημα, κυκλοφορώντας το πρώτο της single, με τίτλο «Όνειρα», σε στίχους και μουσική του Άρη Κλεισούρα.

Από τότε έχει εμφανιστεί σε πολλές γνωστές μουσικές σκηνές σε Αθήνα και σε επαρχία και σημειώνει ιδιαίτερες και πολύ σημαντικές συνεργασίες επί σκηνής και όχι μόνο..

Σημαντικός σταθμός για την φετινή χρονιά είναι η παράσταση με τίτλο “Όνειρα” στο Passport.

Η Μάγδα επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο να παρουσιάσει δικά της κομμάτια, μπλεγμένα περίτεχνα με αγαπημένες της επιρροές, σε μια παράσταση που άφησε τις καλύτερες και πιο ζεστές εντυπώσεις το χειμώνα που μας πέρασε. Στη σκηνή και στις ενορχηστρώσεις τη συνόδεψε η νεοσύστατη μπάντα «Αυλή των θαυμάτων» και τα άτομα στη σκηνή έφτασαν τα δέκα!

Η Μάγδα θεωρείται μια από τις πλέον ανερχόμενες γυναικείες φωνές με ιδιαίτερη ζεστή χροιά, περίτεχνα γυρίσματα και έναν χαρακτηριστικό λυγμό στην ερμηνεία της.

Γράφει στίχο, μουσική, και δηλώνει πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει, ως αγαπημένη, κάποια από τις δύο «ιδιότητές» της.

Την περίοδο αυτή ετοιμάζει τον πρώτο της επίσημο ολοκληρωμένο δίσκο, σε συνεργασία με μια ομάδα εξαιρετικών συνθετών/στιχουργών, στον οποίο συμμετέχει και ως δημιουργός.

Με τη δουλειά αυτή, η Μάγδα θέλει να μας δείξει πως όλα τα «όνειρα» μπορούν να πραγματοποιηθούν, αρκεί να υπάρχει αγάπη, υπομονή και αισθητική.

eteronimisi

Οι Έτερονήμισυ είναι μια ομάδα φίλων, μουσικών, και όχι μόνο, που καταπιάνονται με διάφορα μουσικά είδη.

Το πρώτο τους δισκογραφικό βήμα “Η στράτα που βαδίζω” ήταν ένα CD εμπνευσμένο από την κουλτούρα της Κρήτης, με συνοδεία τις μοναδικές φωνές του Βασίλη Σκουλά, του Ψαραντώνη και πολλών άλλων.

Αμέσως μετά ακολούθησε το μουσικό παραμύθι «Όταν αρρώστησε ο Ήλιος» με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών: Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Λευτέρης Ελευθερίου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Πάνος Μουζουράκης, Θοδωρής Μαραντίνης, Μελίνα Μακρή, Zeraw, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Παντελής Καναράκης, Αλεξάνδρα Ούστα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αδάμαντας (Prof. Sinnerz), Μαρίνα Δακανάλη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Νίκος & Γιώργος Στρατάκης.

Η καινούρια τους μουσική περιπλάνηση κινείται σε δρόμους παραδοσιακούς και έντεχνους, σε ένα δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, με την ονομασία «Έτερονήμισυ».

Το επερχόμενο εγχείρημα τους, θα είναι διπλό CD και θα περιλαμβάνει συνθέσεις τους, τις οποίες ερμηνεύουν διαφορετικές και πολύ ιδιαίτερες φωνές από το χώρο του ελληνικού ποιοτικού τραγουδιού
(με σειρά εμφάνισης: Μυρτώ Καμβυσίδη-που είναι και η τραγουδίστρια του σχήματος, Σταύρος Σιόλας, Μάγδα Βαρούχα, Σαββέρια Μαργιολά, Νίκος Στρατάκης, Γιάννα Βασιλείου, Λευτέρης Ελευθερίου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Ανατολή Μαργιόλα, Χρήστος Νινιός, Αργύρης Λούλατζης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Βασίλης Σκουλάς και ο Μανώλης Μητσιάς).

Προπομπός αυτής της δουλειάς είναι το τραγούδι «Να ‘ξερα που κοιμάσαι» με την υπέροχη ερμηνεία της Μάγδας Βαρούχα.

Καλή ακρόαση!!!


Μάγδα Βαρούχα & Έτερονήμισυ - Να 'ξερα που κοιμάσαι



 
Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

-> 3ο Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!
-> Σωκράτης Μάλαμας - Καλοκαίρι 2024 - Πρόγραμμα Συναυλιών
-> Ο Παύλος Παυλίδης στο WΕ το Σάββατο 20 Απριλίου!
-> Η Μαρία Παπαγεωργίου στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη
-> Balkan Fest 2024 - Παρασκευή 15 Μαρτίου στον Πολυχώρο WE
-> Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο φιλόξενο χώρο της Ζώγιας
-> Καρναβάλι Σοχού 2024 - Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων
-> Δημήτρης Μυστακίδης - Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Μύλος Club
-> Η Τάνια Τσανακλίδου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
-> Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Καλοκαίρι 2024 - Πρόγραμμα Συναυλιών
-> Κατερίνα Μελίτη - Γιάννης Λεκόπουλος στο «Μουσικό κουτί»
-> Βασίλης Πρατσινάκης - Γιάννης Γεωργιλάς στο Καφωδείο Ελληνικό
-> Γιώργος Ν. Ζερβάκης-Παντελής Κυραμαργιός-Αργύρης Λούλατζης στο We
-> Ο Γιάννης Γεωργιλάς ζωντανά στο «Καφωδείο Ελληνικό»
-> Η Μαρία Παπαγεωργίου τραγουδά Θάνο Μικρούτσικο στο Μύλος Club
 
Sohos FM Live!

Sohos FM Live!


listen-live

Ακούστε ζωντανά

html5mplaywplayrplayqtplay

 
  sohosfm.gr web
Σοχός
Σοχός Θεσσαλονίκης

sochos

Όλα γύρω από τον Σοχό Θεσσαλονίκης
 
facebooktwitteryoutubeinstagram
Sohos FM - Mobile Apps
googleplay
itunes
Δωρεάν διαθέσιμα σε:
Google Play Store & iTunes App Store
 
up
Σύνθεση σελίδας σε: 0.00 δευτερόλεπτα