ΠΑΛΣΑΡ «Χάθηκα Πάλι»

ΠΑΛΣΑΡ
«Χάθηκα Πάλι»

palsar-xathika-pali

Σε ροκ μονοπάτια, κινούνται αυτό το καλοκαίρι οι ΠΑΛΣΑΡ…

Ο Αποστόλης, ο Σπύρος και ο Ανέστης, οι τρεις φίλοι από το Βόλο, ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι με το σχήμα αυτό, την Άνοιξη του 2017. Μας συστήθηκαν τότε με το τραγούδι «Με δυο λόγια αληθινά», το οποίο τράβηξε αμέσως την προσοχή και σημείωσε σύντομα επιτυχία σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Τις πρώτες μέρες του φετινού Αυγούστου, έκαναν ζωηρά την επανεμφάνισή τους, τραγουδώντας «Χάθηκα Πάλι», ο οποίος είναι και ο τίτλος του νέου τους τραγουδιού και το οποίο παρουσίασαν με ένα δυναμικό βίντεο κλιπ που φαίνεται να έκλεψε τις εντυπώσεις. Το νέο τους κομμάτι κινείται σε ροκ ρυθμούς, πάντα όμως με «ευδιάκριτη» την έντεχνη και χαρακτηριστική «χροιά» τους ...και πάντα με τον ιδιαίτερο και συμπαθητικό αυθορμητισμό τους.

Οι ΠΑΛΣΑΡ είναι ένα νέο και πολλά υποσχόμενο συγκρότημα από την πόλη του Βόλου, που φαίνεται πως θα σημειώσει μία επιτυχημένη πορεία στο μουσικό στερέωμα και θα μας ταξιδέψει πολλές φόρες ακόμα, όπως τώρα με το «Χάθηκα Πάλι», η μελωδία του οποίου είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη...



ΠΑΛΣΑΡ - Χάθηκα Πάλι




 
Sohos FM Live!

Sohos FM Live!


listen-live

Ακούστε ζωντανά

html5mplaywplayrplayqtplay

 
  sohosfm.gr web
Σοχός
Σοχός Θεσσαλονίκης

sochos

Όλα γύρω από τον Σοχό Θεσσαλονίκης
 
facebooktwitteryoutubeinstagram
Sohos FM - Mobile Apps
googleplay
itunes
Δωρεάν διαθέσιμα σε:
Google Play Store & iTunes App Store
 
up
Σύνθεση σελίδας σε: 0.00 δευτερόλεπτα