Bandallusia «Λοξοδρόμια»

Bandallusia

«Λοξοδρόμια»


bandallusia

Μια παρέα νέων ανθρώπων, μια μπάντα μουσικών του δρόμου, που άρχισε να παίζει αυθόρμητα, οκλαδόν, σε πλατείες, δρόμους και διάφορες γωνιές της χώρας, χωρίς να λογαριάζει το χρόνο και τις μέρες, έχει πλέον την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Λοξοδρόμια».

Μια παρέα που κάνει την ελευθερία με τη μουσική της απτή πραγματικότητα κάνει το επόμενο βήμα. Το πραγματοποιεί αβίαστα, έχοντας απολαύσει αυτό που λένε ότι αξίζει περισσότερο σε ένα ταξίδι, τη διαδρομή.

Ένα πολυμελές συγκρότημα, με τη βεντάλια του πλέον να απλώνεται μεταξύ έντεχνου, παραδοσιακού και ρεμπέτικου τραγουδιού, χωρίς να λείπουν βέβαια και η Rock, η Reggae και άλλες μουσικές διασκευασμένες στο χαρακτήρα της μπάντας.

Κιθάρες, Κρουστά, Μπουζούκι, Μπαγλαμάς, Φλάουτο, Φλογέρα, Λύρα και οι φωνές των τραγουδιστών, συνυπάρχουν σε ένα σχήμα που μετατρέπει την ενέργεια και τον αυθορμητισμό σε μουσικά ταξίδια και ζωντανή επικοινωνία με το κοινό του.

Οι Bandallusia περιπλανιούνται από το 2011, στους δρόμους της Αθήνας και των νησιών του Αιγαίου, στις μουσικές σκηνές της πόλης και σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, μεγαλώνοντας κι ωριμάζοντας μέσα από μουσικά ήδη που αγαπούν να διασκευάζουν και να παίζουν.

Με βάρκα το παραδοσιακό, το ρεμπέτικο, το έντεχνο τραγούδι και κουπιά τη διάθεση για πειραματισμό, σήμερα παρουσιάζονται ως μια οχταμελής ορχήστρα, συνδυάζοντας σύγχρονα, κλασικά και παραδοσιακά όργανα στο σύνολό τους!

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι:

-Ηλιάνα Πασπάλα: Τραγούδι, Μπεντίρ
-Γιώργος Αντώνης: Τραγούδι, Τουμπερλέκι, Νταούλι
-Ορέστης Γαργουλάκης: Φλάουτο, Φλογέρα
-Μιχάλης Χρήστου: Λαούτο
-Κωστής Παναγούλης: Ηλεκτρική και Ακουστική κιθάρα
-Αλέξανδρος Ορφανός: Τρομπέτα, Ιρλανδικό μπουζούκι
-Στέλιος Χρυσανθόπουλος: Ηλεκτρικό Μπάσο, Βιολί
-Ηρακλής Τσεσμελής: Τύμπανα


Δείτε τα βίντεο

Σταυρός του Νότου - Φινάλε 1ου μέρους

Δω στα λιανοχορταρούδια

Παρουσιαση 1ου Δισκου Λοξοδρομια






 
Sohos FM Live!

Sohos FM Live!


listen-live

Ακούστε ζωντανά

html5mplaywplayrplayqtplay

 
  sohosfm.gr web
Σοχός
Σοχός Θεσσαλονίκης

sochos

Όλα γύρω από τον Σοχό Θεσσαλονίκης
 
facebooktwitteryoutubeinstagram
Sohos FM - Mobile Apps
googleplay
itunes
Δωρεάν διαθέσιμα σε:
Google Play Store & iTunes App Store
 
up
Σύνθεση σελίδας σε: 0.02 δευτερόλεπτα