Γιάννης Σιδηράς - LP «Χάνομαι»


Γιάννης Σιδηράς

LP «Χάνομαι»


sidiras


Ο Γιάννης Σιδηράς επιστρέφει στην δισκογραφία με εννέα τραγούδια (LP "Χάνομαι") σε στίχους και μουσική που έχει γράψει ο ίδιος, ένα υπό έκδοση CD που θα κυκλοφορήσει από τον Καθρέφτη ήχων αληθινών (www.musicmirror.gr). Ταξίδι στον χρόνο που κυλάει μέσα από Rock ήχους και στίχους βγαλμένους από στιγμές, βιώματα και ανησυχίες του καλλιτέχνη. Οκτώ τραγούδια και ένας μονόλογος που υπηρετούν όχι μόνο την διασκέδαση αλλά έναν γενικότερο προβληματισμό για τα κοινωνικά δρώμενα, τραγούδια που μιλάνε για αγάπη μέσα από τα δικά του μάτια, τραγούδια κατάθεση ψυχής.

Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται και το" Μη σταματήσεις" τραγούδι σταθμός στη μαύρη περίοδο της ΕΡΤ. Ένα τραγούδι αφιερωμένο στους εργαζόμενους και στον αγώνα τους ηχογραφημένο το 2013 στο τότε κατειλημμένο-ελεύθερο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Ο Γιάννης Σιδηράς κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε με τα πρώτα του βήματα στα μπαράκια της πόλης, αργότερα έφυγε στο εξωτερικό εκεί συνεργάστηκε με διάφορες μπάντες στο Άμστερνταμ στο Βερολίνο και σε άλλες πόλεις της βόρειας Ευρώπης, ταξίδια που καθόρισαν και τον ήχο αλλά και το στίχο του. Το 2006 εγκαταστάθηκε για δεύτερη φορά στην Αθήνα και 2 χρόνια αργότερα γίνεται μέλος της λαϊκής ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης.

Σήμερα συνεργάζεται με καταξιωμένους μουσικούς τόσο της ροκ μουσικής σκηνής όσο και του κλασικού. Στις εμφανίσεις του παράλληλα με τα δικά του ερμηνεύει και τραγούδια άλλων συνθετών, που έχουμε αγαπήσει.

Τρελοκομείο οι στιγμές και εσύ γελάς και εγώ γελώ και θα μας δώσουν μια σφαίρα και ένα λόγο θα φτιάξουν νέα φυλακή δεν θα έχει όνειρα η σιωπή θα μας προδώσουν οι σοφοί για ένα φόβο. (Από το τραγούδι Χάνομαι)






 
Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

-> Γεωργία Νταγάκη - Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στην Καλαμαριά
-> Πυξ Λαξ - Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στη Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά
-> Ματούλα Ζαμάνη - Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Δάσους
-> Γιώτα Νέγκα - Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών
-> Νατάσσα Μποφίλιου - Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Φράγμα Θέρμης
-> Γιώργος Νταλάρας - Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης
-> Μελίνα Κανά - Αλέξανδρος Δάϊκος στο Θέατρο Ρεματιάς
-> Νίκος Πορτοκάλογλου - Ρένα Μόρφη στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
-> Γιάννης Χαρούλης - Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους
-> Θανάσης Παπακωνσταντίνου - 31 Αυγούστου στα Γρεβενά
-> Η Νεφέλη Φασούλη στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου
-> Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής
-> Η Μαρία Παπαγεωργίου στη Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά
-> Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Long Beach Festival
-> Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Ανοικτό θέατρο Τσούκες Δρυμού
 
Sohos FM Live!

Sohos FM Live!


listen-live

Ακούστε ζωντανά

html5mplaywplayrplayqtplay

 
  sohosfm.gr web
Σοχός
Σοχός Θεσσαλονίκης

sochos
Όλα γύρω από τον Σοχό Θεσσαλονίκης
 
facebooktwitteryoutubeinstagram
Sohos FM - Mobile Apps
googleplay
itunes
Δωρεάν διαθέσιμα σε:
Google Play Store & iTunes App Store
 
up
Σύνθεση σελίδας σε: 0.04 δευτερόλεπτα