Εύα Λουκάτου - Έτσι θα γίνει

Εύα Λουκάτου - Έτσι θα γίνει


Το Μουσικό Ταχυδρομείο και η DROMOS music σας παρουσιάζουν την πρώτη συνθετική δουλειά της Εύας Λουκάτου που ξεδιπλώνει της μουσικές εμπειρίες της μέσα από φόρμες από την Λατινική Αμερική και φτάνει μέχρι τα κύματα του Αιγαίου.

«Όταν επισκέφτηκα την Αργεντινή βρήκα την μουσική μου ταυτότητα»
Αυτό μας δηλώνει η ίδια και αυτό μας παρουσιάζει στα 8 τραγούδια του cd. Στα 5 τραγούδια του έργου έχει γράψει και τους στίχους ενώ στα άλλα 3 τραγούδια στίχους έγραψαν ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Κώστας Φασουλάς & ο Γιώργος Κορδέλλας.

Η επιλογή της Χριστίνας Γκόλια, δεν ήταν τυχαία αφού είναι και ηθοποιός, ερμηνεύοντας 4 τραγούδια, όπου το tango, αγκαλιάζει τα Βαλκάνια και φτάνει ως τα 9/8 της Ελλάδας. Οι ερμηνευτικές της ικανότητες ξεδιπλώνονται από τραγούδι σε τραγούδι.

Η Σοφία Παπάζογλου έφερε την λαϊκή της ερμηνεία και κατέθεσε μοναδικά τον εαυτό της μέσα από τις μουσικές γραμμές της Εύας Λουκάτου. Μια γυναικεία ματιά στο λαϊκό τραγούδι.

Ο Απόστολος Ρίζος μας εκπλήσσει με την ερμηνεία του στο τραγούδι με τίτλο «τέλος», συνδυάζοντας τις rock καταβολές του σ’ ένα ερωτικό tango.

To 9ο θέμα του cd περικλείει όλες της μουσικές επιρροές της Εύας Λουκάτου, συνδυάζοντας αριστουργηματικά τις μουσικές φόρμες του tango, τα βαλκάνια, την μεσόγειο με την χορευτική δύναμη του σήμερα. Το ορχηστικό θέμα είναι και το τέλος αυτής της μουσικής περιπλάνησης που κλείνει τους 9 κύκλους.

Το cd είναι αυτοβιογραφικό «Έτσι θα γίνει», γιατί έτσι έρχεται σαν ένας ζεστός αέρας να παρασύρει το μουσικό τοπίο.

Καλή ακρόαση



 
Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

-> Θοδωρής Κοτονιάς «Με βάρκα τη καρδιά» στο Lux Athens!
-> Δημήτρης Μυστακίδης - Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο WE
-> Βασίλης Πρατσινάκης - Σάββατο 18 Νοεμβρίου στη Μικρή Σκηνή
-> Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
-> Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας στο Καφωδείο Ελληνικό
-> Νίκος Ανδρουλάκης και Γιάννης Λεκόπουλος στο «Lux Athens»
-> Οι Χαΐνηδες έρχονται στο We την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου!
-> Δήμητρα Γαλάνη - Μάρθα Φριντζήλα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
-> Γεωργία Νταγάκη - Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στην Καλαμαριά
-> Πυξ Λαξ - Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στη Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά
-> Ματούλα Ζαμάνη - Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Δάσους
-> Γιώτα Νέγκα - Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών
-> Νατάσσα Μποφίλιου - Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Φράγμα Θέρμης
-> Γιώργος Νταλάρας - Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης
-> Μελίνα Κανά - Αλέξανδρος Δάϊκος στο Θέατρο Ρεματιάς
 
Sohos FM Live!

Sohos FM Live!


listen-live

Ακούστε ζωντανά

html5mplaywplayrplayqtplay

 
  sohosfm.gr web
Σοχός
Σοχός Θεσσαλονίκης

sochos

Όλα γύρω από τον Σοχό Θεσσαλονίκης
 
facebooktwitteryoutubeinstagram
Sohos FM - Mobile Apps
googleplay
itunes
Δωρεάν διαθέσιμα σε:
Google Play Store & iTunes App Store
 
up
Σύνθεση σελίδας σε: 0.04 δευτερόλεπτα