Χαρακτηριστικά ανδρών

Χαρακτηριστικά ανδρών


Ο Μπάκουρος
Πρόκειται για τον κατ' εικόνα και κατ' ομοίωση αγάμητο άνδρα. Μιλάμε για τύπους που έχουν το σεξ ως πρώτη προτεραιότητα στη ζωή τους, αλλά παρόλα αυτά δεν το χαίρονται ποτέ. Μπορεί να είναι ΓΟΒΑΚΙΑ ή Ελπατζήδες ανάλογα με την περίσταση(σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τις έννοιες ανατρέξτε στα ανάλογα άρθρα και στο λεξικό όρων μας για να κατατοπιστείτε). Συνήθως το πέος τους έχει κλίση από 10 έως 32 μοίρες από τη μαλακία, προς τα αριστερά αν είναι αριστερόχειρες και προς τα δεξιά αν είναι δεξιόχειρες. Μόνιμα θέματα που τους απασχολούν είναι το γιατί δεν τους θέλουν οι γκόμενες, η επιβεβαίωση του ρητού "όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες", πώς να την κάνετε να πέσει στα δίχτυα σας με απόλυτη... αποτυχία, πρωκτική πρακτική, ξύρισμα εφηβαίου και άλλα όμορφα.
Υποκατηγορία του Μπάκουρου: Στους μπάκουρους ανήκει και ο "know-how μπάκουρος", αυτός που είναι μπάκουρος εκ πεποιθήσεως. Το ελεύθερο πουλί, που δε μπορεί να μείνει μόνο σε μία αγκαλιά και που θέλει να κάνει όλες τις γυναίκες ευτυχισμένες. Αυτός νομίζει ότι είναι ο μέγιστος εραστής, ο νέος Δον Ζουάν που θέλει να κατακτήσει όλες τις θυληκές υπάρξεις που υπάρχουν γύρω του (κοινώς είναι σαβουρογάμης). Ένα τέτοιο είδος μπάκουρου θεωρεί ότι η ζωή του θα είναι αποτυχημένη αν κοιμηθεί με λιγότερα από 1000 θηλυκά. Ο "know-how μπάκουρος" είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από μπάκουρους φίλους τους που ανήκουν όμως στην πρώτη κατηγορία, ώστε να τους διηγείται τα κατορθώματά του και αυτοί να τον χειροκτοτούν, σαν το κοινό στο θέατρο. Ως εκ τούτου ο "know-how" μπάκουρος είναι συνήθως πολύ μεγάλος ψεύτης και έχει την ικανότητα να μετατρέπει την παραμικρή χυλόπιτα σε μια νύχτα γεμάτη αισθησιακό και λάγνο σεξ (με την παλάμη βέβαια, αν και οι βλάκες οι φίλοι του νομίιζουν πως το "παλαμη" είναι γυναικείο όνομα)

Ο "μοντέρνος"
Εδώ αγαπητοί φίλοι έχουμε να κάνουμε με έναν χαρακτηριστικότατο τύπο "ανδρός" με τον οποίο ερχόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά. Είναι αυτός που προσπαθεί να προβάλλει μια αποτυχημένη εικόνα γκλαμουριάς, που ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας και της τεχνολογίας (a.k.a. κινητό αχρείαστο των 250000δρχ ή 733.1 ευρώ), που κάνει ντεκαπάζ στο μαλλί για να φαίνεται η λίγδα ως τμήμα της βαφής και να παραπλανεί, που βάζουν φακούς γιατί πάντα ονειρευόντοσαν πράσινα ματάκια. Φυσικά και ακούνε και την τελευταία λέξη της μόδας και στη μουσική(από Σφακιανάκη και Βανδή μέχρι τα νέα χορευτικά hitάκια που λανσάρει ο Kissfm) και έχουν εξοπλίσει και το αυτοκίνητό τους(συνήθως κάμπριο γιατί ο μπαμπάς έχει και λεφτά εκτός των άλλων) με το κατάληλο στερεοφΟνικό σύστημα.
Φυσικά και είναι και γαμώ τις μούρες και η προσωπικότητά τους ξεχειλίζει από γκλαμουριά. Στην πραγματικότητα είναι Γοβάκια και ψάχνουν απελπισμένα να βρούνε (χαζο-)γκόμενα. Τα θέματα που απασχολούν την κατηγορία αυτή είναι ο Ολυμπιακός, το καίριο ερώτημα "μα πόσους ίππους δίνει τελικά μια φιλτροχοάνη;", το τραπεζάκι που κλείσανε το βράδυ στο Venue, οι διαφορές των Emporio με τα Giorgio Armani, το πόσες γκόμενες γύρισαν προχθές που πέρασαν γκαζωτοί από το Κολωνάκι, τα χθεσινά θέματα του "Κάτσε Καλά", η Μύκονος, και άλλα παρόμοια οικουμενικά προβλήματα.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε ότι μπορεί κάποιος τύπος αυτής της κατηγορίας να είναι εντελώς απένταρος και να ψάχνει στα πεζοδρόμια μπας και βρει κανένα πεντακοσάρικο να πάρει καμιά τυρόπιτα. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. Πάνω απ' όλα το φαίνεσθαι, τα υπόλοιπα είναι απλώς λεπτομέρειες. Αυτό το είδος του modern-boy είναι ικανό να κοιμηθεί για 2 εβδομάδες σε κούτες, μόνο και μόνο για να μαζέψει λεφτά και να πάει στο Gucci της Τσακάλωφ με τη γκόμενα για ψώνια.

Ο πολλά βαρύς
Συνήθως αποκαλείται και ως ο "βαρύς-γλυκός με 47 φουσκάλες". Δουλεύει συνήθως ως οικοδόμος, ως unix administrator, ως νταλικέρης ή (στην καλύτερη περίπτωση) στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά. Ποτέ δεν είναι γιάππης ή μεγαλοστέλεχος επιχείρησης, πλασιέ, γραμματέας, τηλεφωνητής. Καπνίζει karelia άφιλτρα και έχει πολλά κοινά με τον Ξανθόπουλο. Τον καφέ του τον πίνει σκέτο. Όλα αυτά βέβαια στα πλαίσια της εργασίας μόνο. Γιατί ο άντρας ο βαρβάτος δεν πλάστηκε από το Θεό μόνο για να δουλεύει, αλλά και για να προσφέρει ατελείωτη ηδονή στο ασθενές φύλλο. Το βράδυ λοιπόν, βγάζει τη λερωμένη φόρμα της δουλείας, φοράει το κυριλέ κουστουμάκι και γίνεται Martini-man! Δε νομίζω να υπάρχει κανένας που να μη γνωρίζει τις θεϊκές και cult πλέον διαφημίσεις του γνωστού ποτού.

Ο ρομαντικός
Ίσως αποτελεί την πιο ειλικρινή μορφή άνδρα που μπορεί να βρεθεί, μαζί φυσικά με το βλάκα(το έχουμε πει η βλακεία δεν κρύβεται). Είναι ο καλλιτέχνης, ο "κοίτα το ηλιοβασίλεμα μωρό μου", ο τύπος που είναι ικανός να κλάσει μια γκόμενα για να κλάψει με ένα τραγούδι. Το είδος αυτό τείνει να εκλείψει στις μέρες μας, αφού οι περισσότεροι βλέπουν ότι αυτό το στυλάκι δεν έχει ψωμί και αναγκάζονται να αλλάξουν.
Συνήθως τέτοιοι τύποι είναι ιδιαίτερα μορφωμένοι και η μόρφωσή τους αυτή τους καταδικάζει στις σχέσεις τους με το άλλο φύλο, γιατί συνήθως παρεκτρέπονται και αρχίζουν να μιλούν για ώρες περί Ένγκελς, Βίτγκενσταϊν και Έκο, με αποτέλεσμα το έτερον ήμισυ να ξενερώνει σε βαθμό κακουργήματος. Ο original ρομαντικός βέβαια δε μασάει από τέτοια, γιατι και ψωνάρα είναι και όλους γραμμένους τους έχει και έχει και γκόμενα, η οποία βέβαια δεν είναι μπάζο και έχει και καρδιά και ψυχή επίσης και γοητεύεται από τις παπαρολογίες του φίλου μας. Αμ πώς!

Ο βλάκας
Μπορεί να συναντηθεί και ως γκαουμπίο ή απλά ως μαλάκας. Ειλικρινέστατος σαν το ρομαντικό, όχι τόσο επειδή τα λέει όλα σταράτα, αλλά επειδή στον κόσμο τρία πράγματα δεν κρύβονται: Η ομορφιά, το χρήμα και η βλακεία. Ο γκαουμπίο δεν είναι το αρσενικό αντίστοιχο της χαζογκόμενας, ο χαρακτηρισμός αυτός μάλλον χρεώνεται στον "μοντέρνο" που αναλύσαμε παραπάνω. Ο γκαουμπίο είναι εκείνος που του κολλάγανε χαρτάκια στην πλάτη στο σχολείο και του άρεσε, εκείνος που ανάβει τα φώτα στο αμάξι του το πρωί για να είναι ασορτί με τον ήλιο, εκείνος που στέλνατε στο περίπτερο να σας παίρνει τσιγάρα με δικά του λεφτά, εκείνος που βάζατε στο πορτ μπαγκάζ όταν δε χωράγατε στην εκδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, εκείνος που σήκωνε μέχρι τα 22 του τις φούστες των κοριτσιών, εκείνος που έμεινε 4 φορές στη δευτέρα γυμνασίου.
Συνήθως τέτοιοι τύποι δεν έχουν ποτέ γκόμενα. Καμιά φορά όμως μπορεί κάποια να πάει μαζί του για να σας κάνει να ζηλέψετε. Ο πόνος είναι πολύ μεγαλύτερος όταν σου πάρει τη γυναίκα κάποιος κατά πολύ κατώτερός σου και οι γυναίκες είναι πανούργες και το γνωρίζουν αυτό. Αν σας συμβεί λοιπόν τέτοιο σκηνικό μη μασάτε, σας αγαπάει!

Ο γκέυ
Σύμφωνα με μεγάλο Έλληνα φιλόσοφο και κοινωνιολογικό αναλυτή της εποχής(ονόματα δε λέμε, καταστάσεις δε θίγουμε) "ο πρωκτός είναι η κλειτορίς του ανδρός". Αυτό το απόφθεγμα το έχουν μάλλον για τα καλά χωνέψει οι "άνδρες" αυτής της κατηγορίας, οι οποίοι δεν είναι και τόσο φανατικοί του είδους τελικά. Σύμφωνα πάντα με το μέγα αυτό φιλόσοφο, ανακαλύφθηκε πρόσφατα ότι και οι άνδρες έχουν σημείο G, το οποίο βρίσκεται εις τα ενδότερα της κωλοτρυπίδας. Μπορεί κανείς δε να το βρει χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα του δεξιού χεριού τον οποίο στρέφει σύμφωνα με τη φορά του δεξιόστροφου κοχλία. Περαιτέρω λεπτομέρειες δε θα σας δώσω γιατί θα ξεράσω πάνω στο πληκτρολόγιο!
Οι γκέυ λοιπόν αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής πίτας, και μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλο. Ενώ μεγάλωσαν με την ξακουστή "μου έπεσε το σαπούνι" culture, συνήθως οι γκέυ προέρχονται από την τάξη του απογοητευμένου καληνυχτάκια, ο οποίος αναλύεται στο επόμενο εδάφιο. Ο γκέυ δεν απαντά ποτέ στην ερώτηση "τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις". Όταν οι γκέυ έβλεπαν Γκουσγκούνη μικροί, επικέντρωναν την προσοχή τους στο μόριο του πρωταγωνιστή και όχι στο καταπληκτικό σενάριο της ταινίας και στην αστείρευτη πηγή ατακών. Φαινόντουσαν δηλαδή από μικροί τι πούστηδες θα γινόντουσαν. Ενώ άλλοι παίζανε μικροί με κούκλες για να είναι μαζί με τα κοριτσάκια, εκείνοι παίζανε με GI JOE για να βρίσκονται δίπλα στα αγοράκια. Από τα παιδικά χρόνια αρχίζουν όλα.
Πάντως ο "καλλιτέχνης" το χει πει: "Aνδρας είναι αυτός που τον έφαγε και δεν του άρεσε"...

Ο καληνυχτάκιας
Αυτή η κατηγορία είναι άκρως επικίνδυνη και παραπλανητική, καθώς ένα μέλος της μπορεί να εξελιχθεί πολύ εύκολα σε γκέυ. Ο καληνυχτάκιας όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ο τύπος που κάνει συνεχώς παρέα με γυναίκες, συζητά τα προβήματά τους, βγαίνει μαζί τους, ξημεροβραδιάζεται στα σπίτια τους, κοιμάται αγκαλιά με αυτές, αλλά, όντως περιέργως, δεν κάνει τίποτα ποτέ μαζί τους. Ξέρει να πλησιάζει αλλά δεν ξέρει να χτυπά, ότι κάνει το κάνει με λάθος τρόπο.Πάντα νομίζει ότι βρίσκεται στην κατάληλη θέση, αλλά ποτέ δεν μπορεί να προσδιορίσει τη στιγμή, με αποτέλεσμα μονίμως να παίρνει τον πούλο(περεκτράπηκα λίγο, αλλά ήθελα να γίνω απόλυτα κατανοητός)
Δεν είναι μπάκουρος, ο μπάκουρος δεν είναι ποτέ μόνος, πάντα έχει και άλλους συμπάκουρους γύρω του να τον συναναστρέφονται. Αντιθέτως, ο καληνυχτάκιας είναι πάντα μόνος, γιατί όλοι τον αντιπαθούν λόγω της φιλίας του με τις γυναίκες, τον θεωρούν ξένο σώμα και δεν πιστεύουν τις εξηγήσεις του στυλ "ρε παιδιά για να βρω γκόμενα τα κάνω όλα αυτά και τέτοια". Μετεξέλιξη του καληνυχτάκια, αν φυσικά δεν απογοητευθεί και γίνει γκέυ, είναι ο 70άρης πλούσιος με πάρκισσον παππούς που λέει σόκιν ανέκδοτα σε παστωμένες από καλυντικά, μπογιατίσματα και λίφτινγκ κυρίες παρεμφερής ηλικίας, οι οποίες λένε "Αχ, κύριε πρέσβη, μας κακομαθαίνετε..."

Περισσότερα...


 
Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

-> Νατάσσα Μποφίλιου - Τρίτη 2 Ιουλίου στο Θέατρο Γης
-> Social Waste - Θραξ Πανκc | Τρίτη 18 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών
-> Sadahzinia - Κυριακή 28 Απριλίου στο Club του Μύλου
-> Γιώργος Μιχαήλ - Δημήτρης Βαβλιάρας στο Αετοράχη Live bar
-> 3ο Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!
-> Σωκράτης Μάλαμας - Καλοκαίρι 2024 - Πρόγραμμα Συναυλιών
-> Ο Παύλος Παυλίδης στο WΕ το Σάββατο 20 Απριλίου!
-> Η Μαρία Παπαγεωργίου στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη
-> Balkan Fest 2024 - Παρασκευή 15 Μαρτίου στον Πολυχώρο WE
-> Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο φιλόξενο χώρο της Ζώγιας
-> Καρναβάλι Σοχού 2024 - Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων
-> Δημήτρης Μυστακίδης - Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Μύλος Club
-> Η Τάνια Τσανακλίδου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
-> Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Καλοκαίρι 2024 - Πρόγραμμα Συναυλιών
-> Κατερίνα Μελίτη - Γιάννης Λεκόπουλος στο «Μουσικό κουτί»
 
Sohos FM Live!

Sohos FM Live!


listen-live

Ακούστε ζωντανά

html5mplaywplayrplayqtplay

 
  sohosfm.gr web
Σοχός
Σοχός Θεσσαλονίκης

sochos

Όλα γύρω από τον Σοχό Θεσσαλονίκης
 
facebooktwitteryoutubeinstagram
Sohos FM - Mobile Apps
googleplay
itunes
Δωρεάν διαθέσιμα σε:
Google Play Store & iTunes App Store
 
up
Σύνθεση σελίδας σε: 0.00 δευτερόλεπτα