Αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες


Φαντάσου έναν κόσμο όπου οι άντρες θα αναλύουν τα πάντα, θα κλαίνε στις ρομαντικές κομεντί, θα μιλάνε με υποκοριστικά, θα λένε συνέχεια κομπλιμέντα, δεν θα χαλάνε χατίρι στην καλή τους, θα παίρνουν κάθε μία ώρα τηλέφωνο για να πουν χωρίς λόγο «σ' αγαπώ», θα ξέρουν τα πάντα για την καινούργια moisturising της Estee Lauder, θα είναι ανασφαλείς με το σώμα τους και θα νομίζουν πως έχουν μεγάλο κώλο και επιπλέον, δεν θα κατουράνε στο καπάκι της τουαλέτας, δεν θα βλέπουν ποδόσφαιρο και θα κοιτούν τις σερβιτόρες στην ψυχή.

Επιπλέον, δεν θα είναι εύκολοι, δεν θα παίζει το μάτι τους και θα είναι ορκισμένοι οπαδοί της μονογαμίας. Ε, αυτός είναι ένας κόσμος στον οποίο καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να ζήσει.

Χρειάζεται πολλές φορές απλώς μία αλλαγή οπτικής για να συνειδητοποιήσεις πως τελικά αυτά που νομίζεις πως δεν θέλεις είναι αυτά που κατά βάθος ψάχνεις. Κακά τα ψέματα, όσο και να παραπονιούνται οι γυναίκες για ορισμένα αντρικά ελαττώματα, αν αυτά εκλείψουν, θα αρχίσουν να παραπονιούνται για την έλλειψή τους και με το δίκιο τους.

Γιατί το μόνο που δεν θέλουν τελικά, όσο και να υποστηρίζουν το αντίθετο, είναι να έχουν δίπλα τους έναν ακίνδυνο, διαφανή και ευνουχισμένο άντρα με γυναικεία χαρακτηριστικά. Βέβαια και αυτοί οι άντρες χρειάζονται, αλλά μόνο και μόνο ως θεραπεία - αντίδοτο για εκείνους που κουβαλάνε όλα τα αντρικά ελαττώματα που ορίζουν τη μάτσο γοητεία.

1. Μην την αφήνεις να σου επιβληθεί γιατί είναι μέσα στη νοοτροπία της να σε εκμεταλλευτεί, έστω και με την καλή έννοια. Η γυναίκα είναι σαν το αέριο, όσο χώρο της δίνεις τόσο καταλαμβάνει. Αν λοιπόν την αφήσεις θα σε μετατρέψει σε οικόσιτο με την πρώτη ευκαιρία. Και με τη δεύτερη θα σε κερατώσει με κάποιον ματσό που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Γι' αυτό κάνε της τα χατίρια μόνο κατ' εξαίρεση κι όχι κατά κανόνα.

2. Καλύτερα θρασύς παρά κορόιδο. Προτίμησε να γίνεις παράλογος, απαιτητικός, άδικος από το να είσαι υποχωρητικός, μαλακός κι ευάλωτος. Μην την αφήσεις να σου ξυρίσει το μουστάκι, ακόμη κι αν δεν έχεις.

3. Μην μπαίνεις σε περιττές κουβέντες μαζί της. Οι ατέλειωτες αναλύσεις και οι διεξοδικές - αλά Γούντι Aλεν - συζητήσεις είναι για να τις μοιράζεται με τις φίλες της και τη μάνα της κι όχι με σένα. Για την ακρίβεια, εσύ αρκεί με τις πράξεις σου ή τις παραλείψεις σου να φροντίζεις να της δίνεις θέμα να έχει για να ασχολείται.

4. Μην προσπαθείς να καταλάβεις πότε λέει «ναι» και εννοεί «όχι» και πότε λέει «όχι» και εννοεί «ναι». Όπως χρέος της είναι να εννοεί άλλα από αυτά που λέει, δικό σου είναι να καταλαβαίνεις αυτά που σε συμφέρουν και να αγνοείς τα υπόλοιπα.

5. Διατήρησέ της την ανασφάλεια. Ο φόβος φυλάει τα έρμα και καλό είναι να μην την αφήνεις να επαναπαύεται. Γι' αυτό όσο και να γκρινιάζει, φτιάχνεται στην ουσία αν το μάτι σου φεύγει ή αν φαντάζεται πως κάτι παίζεται με σένα και μία πρώην ή νυν. Αν της στερήσεις τον ανταγωνισμό, της αφαιρείς νόημα από τη ζωή της και δεν είναι καθόλου απίθανο να ψάξει να το βρει αλλού.

6. Προτίμησε να της πεις ψέματα από μία αλήθεια που δεν σε συμφέρει. Όσο και να σε διαβεβαιώνει πως αν της πεις την αλήθεια θα σε συγχωρήσει, μην πέσεις στην παγίδα της και φλόμωσέ τη στο ψέμα. Μην ψάχνεσαι για να βρεις πολύπλοκα ψέματα. Όσο πιο αφελές είναι αυτό που θα της πεις τόσο πιο πιστευτό μπορεί να γίνει, αφού το βασικό σου επιχείρημα είναι πως αν ήθελες να την κοροϊδέψεις, θα έβρισκες κάτι πιο ευφάνταστο.

7. Εφάρμοσε τις μεθόδους της ομοιοπαθητικής, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω. Μούτρα αυτή; Βαρύ πεπόνι εσύ. Γκρίνια αυτή; Νεύρα εσύ. Παράπονα αυτή; Έξω με τους φίλους σου εσύ. Οι γυναίκες έχουν ένστικτο και όταν νιώθουν ότι δεν τις παίρνει, προσαρμόζονται και αναθεωρούν.

Θυμήσου πως όλα μπορείς να τα κάνεις, φτάνει να δείχνεις σίγουρος για την επιλογή σου. Αν εσύ το πιστέψεις, θα δεις με έκπληξή σου πως εκείνη θα ακολουθήσει, ακόμη και στα πιο ακραία. Σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζει η σύγχρονη γυναίκα, όσο πιο ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της είναι τόσο κατά βάθος ψάχνει κάποιον να της επιβληθεί. Με λίγα λόγια, και το βρισίδι - την ώρα του σεξ - και το χαστούκι - επίσης - και το κέρατο - ενίοτε - θα καταπιεί, αν αυτά προέλθουν από τον Κούρκουλο ή έστω από κάποιον με την αυτοπεποίθησή του.


Περισσότερα...



 
Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

-> Νατάσσα Μποφίλιου - Τρίτη 2 Ιουλίου στο Θέατρο Γης
-> Social Waste - Θραξ Πανκc | Τρίτη 18 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών
-> Sadahzinia - Κυριακή 28 Απριλίου στο Club του Μύλου
-> Γιώργος Μιχαήλ - Δημήτρης Βαβλιάρας στο Αετοράχη Live bar
-> 3ο Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!
-> Σωκράτης Μάλαμας - Καλοκαίρι 2024 - Πρόγραμμα Συναυλιών
-> Ο Παύλος Παυλίδης στο WΕ το Σάββατο 20 Απριλίου!
-> Η Μαρία Παπαγεωργίου στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη
-> Balkan Fest 2024 - Παρασκευή 15 Μαρτίου στον Πολυχώρο WE
-> Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο φιλόξενο χώρο της Ζώγιας
-> Καρναβάλι Σοχού 2024 - Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων
-> Δημήτρης Μυστακίδης - Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Μύλος Club
-> Η Τάνια Τσανακλίδου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
-> Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Καλοκαίρι 2024 - Πρόγραμμα Συναυλιών
-> Κατερίνα Μελίτη - Γιάννης Λεκόπουλος στο «Μουσικό κουτί»
 
Sohos FM Live!

Sohos FM Live!


listen-live

Ακούστε ζωντανά

html5mplaywplayrplayqtplay

 
  sohosfm.gr web
Σοχός
Σοχός Θεσσαλονίκης

sochos

Όλα γύρω από τον Σοχό Θεσσαλονίκης
 
facebooktwitteryoutubeinstagram
Sohos FM - Mobile Apps
googleplay
itunes
Δωρεάν διαθέσιμα σε:
Google Play Store & iTunes App Store
 
up
Σύνθεση σελίδας σε: 0.00 δευτερόλεπτα