Ζωή Παπαδοπούλου - Κρύσταλλα κόκκινα φιλιά

Ζωή Παπαδοπούλου
«Κρύσταλλα κόκκινα φιλιά»


"KΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΙΛΙΑ" είναι ο τίτλος του πρώτου προσωπικού δίσκου της Ζωής Παπαδοπούλου, που κυκλοφορεί από τη UNIVERSAL MUSIC, σε παραγωγή της Χάρις Αλεξίου.

Η Ζωή Παπαδοπούλου, αν και μικρή σε ηλικία και χωρίς δισκογραφία, έχει ήδη καταφέρει, απ' τους χώρους που τραγουδούσε, να την ακολουθεί η φήμη της καλής τραγουδίστριας.

Έρχεται από τη Θεσσαλονίκη όπου ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας σε μουσικές σκηνές. Στην Αθήνα για δύο χρόνια εμφανίστηκε στα προγράμματα του Δημήτρη Μητροπάνου πριν ενταχθεί στο τραγουδιστικό δυναμικό του Βοτανικού, στα σχήματα Αλεξίου - Κότσιρας και Αλεξίου - Αρβανιτάκη.

Με την καθοδήγηση της Χάρις Αλεξίου και με το CD "ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΙΛΙΑ" κάνει το πρώτο της βήμα στη δισκογραφία. Ο δίσκος αυτός έχει τη σφραγίδα της εμπειρίας της Χάρις Αλεξίου, τόσο στην επιλογή του ρεπερτορίου, όσο και στην καθοδήγηση της ερμηνείας.

Τα τραγούδια του άλμπουμ έχουν γράψει: ο Γιώργος Μίχας, η Μαρία Παπαδοπούλου με την Ελεάνα Βραχάλη, ο Θάνος Παπανικολάου, ο Θοδωρής Λαχανάς με τον Γιάννη Καλπούζο, ο Τάσος Γκρους με την Μέλπω Τσουκάλη, ο Μηνάς Παπέλης και η Χάρις Αλεξίου.

Η αγάπη της Ζωής για το τραγούδι, αποδεικνύεται κάθε λεπτό επί σκηνής την ώρα που ερμηνεύει, αλλά και από τις επιλογές της και τον τρόπο που κινείται στο χώρο. Η διακριτική και ευγενική της στάση αλλά και η εμφανέστατη τραγουδιστική της αξία, της έχουν χαρίσει την εγκάρδια υποδοχή, το αγκάλιασμα και την εκτίμηση καταξιωμένων καλλιτεχνών, που της εμπιστεύθηκαν ανεπιφύλακτα μια θέση δίπλα τους στη σκηνή στο ξεκίνημα της.

Το άλμπουμ συστήθηκε στο κοινό με το τραγούδι του Γιώργου Μίχα "ΑΧ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΕΔΩ" ντουέτο με τη Χάρις Αλεξίου και είχε θερμή ανταπόκριση, όπως αναμένεται να έχει και το σύνολο των 10 τραγουδιών που περιλαμβάνει το CD "ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΙΛΙΑ", το πρώτο της αποτύπωμα στη δισκογραφία.


Tracklist:

1. Με ποιο ψέμα
2. Απόψε εσύ
3. Αχ! και να σε είχα εδώ (ντουέτο με τη Χάρις Αλεξίου)
4. Όσοι αγάπησα
5. Για σένα
6. Θέλω ένα κόκκινο παλτό
7. Να 'βρισκα ένα τρόπο
8. Να με ρωτάς
9. Στη φωτιά σου θα καώ
10. Εμείς




 
Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα

-> Καρναβάλι Σοχού 2025 - Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων
-> Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στη σκηνή του Soul στις 1 και 8 Φεβρουαρίου
-> Μαρία Παπαγεωργίου - Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στο WE
-> Παύλος Παυλίδης - Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στο Block 33
-> Οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης έρχονται για 2 Σάββατα στο Block33
-> Ο Θοδωρής Κοτονιάς στον Σταυρό του Νότου Club στις 18 Ιανουαρίου
-> Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας στο Καφωδείο Ελληνικό
-> Οι Χαΐνηδες έρχονται στο We το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025
-> Γεωργία Νταγάκη - Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στο Μύλος Club
-> Ένα τραγούδι για τη Νατάσα - Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Μύλος Club
-> Παναγιώτης Μάργαρης και Φωτεινή Βελεσιώτου στη Θεσσαλονίκη!
-> Έρρικα Πατρικίου και Γιάννης Λεκόπουλος στη Μικρή Σκηνή
-> Ο Γιάννης Γεωργιλάς στη «Μικρή Σκηνή» την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου
-> Dilek Koç - Κυριακή 5 Ιανουαρίου στο Καφωδείο Ελληνικό
-> Ο Θοδωρής Κοτονιάς στο LUX Athens τις Παρασκευές από 11 Οκτώβρη!
 
Sohos FM Live!

Sohos FM Live!


listen-live

Ακούστε ζωντανά

html5mplaywplayrplayqtplay

 
  sohosfm.gr web
Σοχός
Σοχός Θεσσαλονίκης

sochos

Όλα γύρω από τον Σοχό Θεσσαλονίκης
 
facebooktwitteryoutubeinstagram
Sohos FM - Mobile Apps
googleplay
itunes
Δωρεάν διαθέσιμα σε:
Google Play Store & iTunes App Store
 
up
Σύνθεση σελίδας σε: 0.02 δευτερόλεπτα