Λάκης Παπαδόπουλος - «30 Χρόνια Live Τεχνόπολις 2012»

30 ΧΡΟΝΙΑ
ΛΑΚΗΣ -ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ LIVE 2012
ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ CD


Λάκης Παπαδόπουλος - 30 Χρόνια«Όταν ξεκίνησα να γράφω τραγούδια - πολλά χρόνια πριν - δεν φανταζόμουν ότι αυτά τα τραγούδια θα ακουμπούσαν κάπου την καρδιά σας. Όλα αυτά τα χρόνια μ’ έχετε περιβάλει με πολύ αγάπη και αυτό φάνηκε από την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα για να γιορτάσουμε μαζί τα 30 χρόνια και βάλε του μουσικού αυτού ταξιδιού μου.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους ποιητές στιχουργούς που συνεργάστηκα μαζί τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους: Μαριανίνα Κριεζή, Κυριάκο Ντούμο, Γιώργο Χρονά, Παύλο Μάτεση, Sunny Μπαλτζή, Πάνο Ηλιόπουλο.
Συγκινητικά τραγούδησαν οι μοναδικοί: Αρλέτα, Γιάννης Γιοκαρίνης, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Δημητριάδης, Ελένη Δήμου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Μπλε, Σάκης Μπουλάς, Γιώτα Νέγκα, Onirama, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Πουλικάκος, Μπάμπης Στόκας, τους ευχαριστώ πολύ.
Προσπαθήσαμε σ’ αυτά τα 2 CD να κρατήσουμε ζωντανές τις καλύτερες στιγμές αυτής της μαγικής βραδιάς. Καλή ακρόαση λοιπόν φίλοι μου! Και μην ανησυχείτε θα ξαναχτυπήσω (άλλωστε σ’ αυτή τη βραδιά μου «ξέφυγαν» αρκετά από τα τραγούδια μου που θα θέλατε ν’ ακούσετε).»

Λάκης


Ο Λάκης Παπαδόπουλος, αλλά και Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ - διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, κάλεσε στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του Δήμου Αθηναίων τους φίλους του ΑΡΛΕΤΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΝΤΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ, ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ, ΜΠΛΕ, ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ, ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, ONIRAMA, ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟ, ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ για να γιορτάσουν μαζί του τα 30 και βάλε χρόνια της μουσικής του διαδρομής.

Πάνω από 10.000 χιλιάδες κόσμου, μέσα και έξω από τον χώρο της ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του Δήμου Αθηναίων, συμμετείχε με μεγάλο ενθουσιασμό, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Άνθρωποι όλων των ηλικιών από την Αθήνα αλλά και την περιφέρεια, ανταποκρίθηκαν με μεγάλη αγάπη και σεβασμό στο κάλεσμα του σπουδαίου αυτού δημιουργού, εκτιμώντας το ταλέντο του, το ήθος του, την αγάπη του για τη μουσική και τη στάση του απέναντι στα πράγματα.

Σερενάτα, Ήσυχα βράδια, Τσάι γιασεμιού, Για να σ’ εκδικηθώ, Της νύχτας τα ηχεία, Κουρσάρος, Εσύ εκεί, Το παλιό μου παλτό, Πάρε πασά μου, Και θα χαθώ, Γυριστρούλα, Τα μπλε παπούτσια, Σε ζητάω, Έγινα για σένα Τούρκος, Κάτι γλυκό, Μενεξεδιά, Δικαίωμα στο όνειρο, Τσίχλα δίχως ζάχαρη, Ανεμώνα του Σικάγου, Ιωάννα και Μαριέττα, Έλα γοριλλάκι, Δεν έχω στιγμές, Batida de Coco, Παράξενη Γιορτή είναι κάποιες από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Λάκη Παπαδόπουλου που ερμήνευσαν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες που συμμετείχαν.

Η ιστορική αυτή «συναυλία της καρδιάς σας», ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σε διπλό cd με 40 από τα σπουδαιότερα τραγούδια του Λάκη.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, είναι ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του που με το ταλέντο του, τις συνθέσεις του και τον στίχο του έχει τροφοδοτήσει με μεγάλες επιτυχίες τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού. Τραγούδια που έγραψαν ιστορία, στιγμάτισαν τους ερμηνευτές τους, έκαναν χιλιάδες πωλήσεις δίσκων και έμειναν διαχρονικά. Τραγούδια που μέχρι σήμερα ακούγονται , αγαπιούνται και αφορούν όλες τις ηλικίες όπως αποδείχθηκε από τις χιλιάδες κόσμου που παρακολούθησε τη συναυλία.

Είναι ο πρώτος τραγουδοποιός στη ροκ σκηνή που μελοποίησε ξένους και Έλληνες ποιητές όπως Τσάρλς Μπουκόφσκι, Άλλεν Γκίνσμπεργκ, Λεο Μπουσκάλια αλλά και έλληνες όπως Παύλο Μάτεση, Γιώργο Χρονά και άλλους.

Ήταν και είναι καινοτόμος στα μηνύματα που περνάει μέσα από τα τραγούδια του. Είναι ο πρώτος που έθιξε τη μάστιγα των ναρκωτικών, τις μειονότητες, τα προβλήματα της νεολαίας γενικότερα.

Περιεχόμενα του Album:

CD 1
1. Δικαίωμα Στ' Όνειρο - Λάκης Παπαδόπουλος
2. Στον Άγγελό Μας (Μακρύς Ο Δρόμος) - Λάκης Παπαδόπουλος
3. Κάτι Γλυκό - Γιάννης Γιοκαρίνης/Λάκης Παπαδόπουλος
4. Λάρρυ - Γιάννης Γιοκαρίνης
5. Δεν Έχω Στιγμές - Γιώργος Δημητριάδης/Λάκης Παπαδόπουλος
6. Πάρε Ποδήλατο - Γιώργος Δημητριάδης/Λάκης Παπαδόπουλος
7. Τα Μπλε Παπούτσια - Γιώργος Δημητριάδης
8. Η Ατζέντα Σου Θα Μουσκεύει Στο Νερό - Τζώρτζια Κεφαλά (Μπλε)
9. Ουρλιαχτό - Τζώρτζια Κεφαλά (Μπλε)
10. Batida De Coco - Τζώρτζια Κεφαλά (Μπλε)/Λάκης Παπαδόπουλος
11. Η Ανεμώνα Του Σικάγου - Χρήστος Δάντης
12. Το Παλιό Μου Παλτό - Χρήστος Δάντης
13. Ποια Είμαι Εγώ - Ελένη Δήμου
14. Πάρε Πασά Μου - Ελένη Δήμου/Λάκης Παπαδόπουλος
15. Έγινα Για Σένα Τούρκος - Γιάννης Ζουγανέλης/Λάκης Παπαδόπουλος
16. Μοναχός Στο Άγιο Όρος - Γιάννης Ζουγανέλης/Λάκης Παπαδόπουλος
17. Ελπίζω - Δημήτρης Πουλικάκος/Λάκης Παπαδόπουλος/Γιώργος Καμινάρης
18. Βαγγέλη - Δημήτρης Πουλικάκος/Λάκης Παπαδόπουλος
19. Ο Κουρσάρος - Βασίλης Παπακωνσταντίνου

CD 2
1. Για Να Σ' Εκδικηθώ - Λάκης Παπαδόπουλος
2. Παράξενη Γιορτή - Μανώλης Μητσιάς
3. Παραιτήθηκα - Μανώλης Μητσιάς
4. Οδός Κηφισίας - Γιώτα Νέγκα
5. Κάποτε Κάπου - Γιώτα Νέγκα
6. Τις Νύχτες Σκέφτομαι Ό,τι Δεν Πρέπει - Γιώτα Νέγκα
7. Η Μπαλάντα Του Τρελού - Onirama
8. Να Μ' Αγαπάς - Onirama
9. Γυριστρούλα - Onirama/Λάκης Παπαδόπουλος
10. Θα Φύγω Νύχτα - Γιάννης Μηλιώκας
11. Αν Μ' Αγαπάς Άσε Με Ελεύθερο - Γιάννης Μηλιώκας
12. Σερενάτα - Αρλέτα
13. Τσάι Γιασεμιού - Αρλέτα
14. Τα Ήσυχα Βράδια - Αρλέτα
15. Σε Ζητάω - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας/Λάκης Παπαδόπουλος
16. Και Θα Χαθώ - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
17. Για Όσους Με Πρόδωσαν - Σάκης Μπουλάς
18. Εσύ Εκεί - Μπάμπης Στόκας/Λάκης Παπαδόπουλος
19. Αρτίστα - Μπάμπης Στόκας
20. Τσίχλα Δίχως Ζάχαρη - Λάκης Παπαδόπουλος
21. Μενεξεδιά - Λάκης Παπαδόπουλος

Λάκης Παπαδόπουλος - Δισκογραφία


 
Sohos FM Live!

Sohos FM Live!


listen-live

Ακούστε ζωντανά

html5mplaywplayrplayqtplay

 
  sohosfm.gr web
Σοχός
Σοχός Θεσσαλονίκης

sochos

Όλα γύρω από τον Σοχό Θεσσαλονίκης
 
facebooktwitteryoutubeinstagram
Sohos FM - Mobile Apps
googleplay
itunes
Δωρεάν διαθέσιμα σε:
Google Play Store & iTunes App Store
 
up
Σύνθεση σελίδας σε: 0.02 δευτερόλεπτα